ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Καλώς ήρθατε
στην
MILTOPLAST Α.Ε.Β.Ε.

Από το 1984 η MILTOplast ασχολείται με τη μεταποίηση πλαστικών πρώτων υλών με εξειδίκευση στην παραγωγή πλαστικών ειδών κήπου και αγροτικών προϊόντων, φτάνοντας σήμερα να αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την ποικιλία των προϊόντων της.

Σήμερα η MILTOPLAST διαθέτει στα Οινόφυτα Βοιωτίας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής 2.000 τ.μ., καθώς και αποθηκευτικούς χώρους έκτασης 8.000 τ.μ. Επίσης, διαθέτει στη ΒΙ.ΠΕ. Θηβών έτερο ακίνητο έκτασης 25.000 τ.μ., με 3.000 τ.μ. στεγασμένους χώρους, με δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης αυτού αν παραστεί ανάγκη. Τέλος, διαθέτει 500 τ.μ. αποθήκευσης στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 81 στον Πειραιά, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας.


Η MILTOPLAST

διακρίνεται τόσο για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008, HACCP & ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005, όσο και την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών της και τη φιλικότητά της προς αυτούς.

Η MILTOPLAST

είναι μια ελληνική βιομηχανία με μεγάλη ανάπτυξη και δυναμικά ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις του κλάδου όπου απευθύνεται, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Τα προϊόντα της MILTOPLAST

είναι διαθέσιμα σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, καθώς και συνεργαζόμενους εμπόρους.

FAQ