Εταιρικό προφίλ

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της MILTOplast Α.Ε.Β.Ε.

Από το 1984 η MILTOplast ασχολείται με τη μεταποίηση πλαστικών πρώτων υλών με εξειδίκευση στην παραγωγή πλαστικών ειδών κήπου και αγροτικών προϊόντων, φτάνοντας σήμερα να αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την ποικιλία των προϊόντων της.

Από το 2001, και ιδιαίτερα μετά την εξαγορά της βιομηχανίας πλαστικών ΒΙΟΚΑΤ Α.Ε., εισέρχεται στα είδη οικιακής χρήσης, αποκτώντας ιδιαίτερη δυναμική στην ελληνική και ξένη αγορά.

Από το 2010 εισέρχεται στα είδη εξοχής, όπου και ευελπιστεί ότι η πορεία της εταιρείας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών των πελατών της.

Σήμερα η MILTOplast διαθέτει στα Οινόφυτα Βοιωτίας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής 2.000 τ.μ., καθώς και αποθηκευτικούς χώρους έκτασης 8.000 τ.μ. Επίσης, διαθέτει στη ΒΙ.ΠΕ. Θηβών έτερο ακίνητο έκτασης 25.000 τ.μ., με 3.000 τ.μ. στεγασμένους χώρους, με δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης αυτού αν παραστεί ανάγκη. Τέλος, διαθέτει 500 τ.μ. αποθήκευσης στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 81 στον Πειραιά, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας.

Η MILTOplast διακρίνεται τόσο για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008, HACCP & ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005, όσο και την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών της και τη φιλικότητά της προς αυτούς.

Είναι μια ελληνική βιομηχανία με μεγάλη ανάπτυξη και δυναμικά ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις του κλάδου όπου απευθύνεται, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα της εταιρείας από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, καθώς και από συνεργαζόμενους εμπόρους.

Επιπλέον, μέσα από τον δικτυακό μας τόπο μπορείτε να ενημερώνεστε για την γκάμα των προϊόντων μας και τη συνεχή ανανέωσή τους.

Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σάς δημιουργηθεί, όπως και να σας προτείνουμε το καλύτερο προϊόν για τις ανάγκες σας.

Η ικανοποίηση πελατών είναι ευχαρίστησή μας.

 

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015